![]() |
معنی الکلمات المختصره فی المسنجر
به فکر تو هستم
Thinking Of You TOY تا دفعه بعد Till Next Time TNT بعدا می بینمت See You Later SYL8TR به زودی می بینمت See You Soon می بینمت See You CU تا آنجایی که من می دانم Az Far As I Know AFAIK به زودی As Soon As Possible ASAP اه خدای من Oh My God OMG فعلا میروم Gone For Now GFN بوسه روی لبها زدن Kiss on Lips KOL بعدا Later L8R دعا کردن Fingers Crossed FC زود جواب نامه را بده Write Back Soon WBS جواب نامه را نده Don't Write Back DWB برای مدت طولانی بی خبر بودن Long Time No See LTNS الان بر میگردم Be Right Back BRB زود بر میگردم Be Back Soon BBS بعدا بر می گردم Be Back Later BBL بعدا به تو می گویم Talk To You Later TTYL از دیدن تو خوشحال شدم Glad To See You GTSY از دیدن تو خوشحال شدم Nice To See You Nice 2 C U دور از صفحه کلید Away From Keyboard AFK موفق باشی Good Luck GL فعلا خداحافظ Ta Ta For Now TTFN خداحافظ Bye Bye Now BBN بسه زدن و بغل کردن Hug and Kiss H&K متشکر Thanks TNX خداحافظ Bye For Now سلام Hi There HT حالت چطوره؟ How Are You HRU چت را ترک کرده has left the chat poof راستی By The Way BTW از طرف دیگر On The Other Hand OTOH پیغام الکترونیکی Email Message EMSG رو در رو Face to Face F2F متشکر از شما Tank You TY در هر صورت In Any Event IAE عجب . فهمیدم Oh I See OIC فهمیدم I See IC به نظر من In My Oponion IMO متاسفم I`m Sorry IMS برای همیشه دوستت دارم Love You Foreve LYF دوستت دارم Love Ya LY دوستت دارم I Love You ILY جهت اطلاع تو For Your Information FYI به بیان دیگر In Othere Word IOW شوخی می کنم Just Kidding JK پوزخند شیطانی Evil Grin EG خنده شدید شیطانی Big Evil Grin BEG خنده Laugh L خندیدن با صدای بلند Laugh Out Loud LOL لبخند Smile S از خنده رو زمین غلط زدن Rolling on Floor Laughing ROFL از خنده رو زمین غلط زدن Rolls on The Floor Laughing ROTFL پیغام خصوصی Private Message PM بوسه بر گونه Kiss on Cheek KOC |
مشكورة اختي على هذه الترجمة وبصراحة من عاشقي اللغة الفارسية واتمنى ان اتعلمها وعلى اصولها
تحياتي اختي |
روعه طرحك
موضوع راقي برقي قلمك رائع كروعه وجودك بيننا تحياتي لك |
شکرااا لکم اخوانی الغالیین
تشرفت بحضورکم العطر دمتم.......... |
متشکر از شما
ترى ما أعرف فارسي مسوي لها كوبي باست بس smilies/50.gif مشكورة مليكا على الموضوع الحلو |
اهلاا اخی احمد
طلعت هم تعرف ایرانی وماندری بیک هههههههههه کل الهلا خیی تشرفناا.. |
به فکر تو هستمThinking Of You
TOY اعجبتني |
الشبكة: أحد مواقع المجموعة الشيعية للإعلام الساعة الآن: 01:13 AM. بحسب توقيت النجف الأشرف |